ماجرای حاشیه اخیر سریال «غربت» چیست؟ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۳ شهریور ۱۴۰۳) ماجرای تعطیلی پردیس تئاتر مستقل مشهد چیست؟ ماجرای درخواست کمک صابر ابر ، بازیگر سینما و تلویزیون، چیست؟ آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳ شهریور ۱۴۰۳) برای مردی که عاشق ایران بود | یادی از محمدعلی اسلامی ندوشن به بهانه سالروز تولدش اجرای نقاشی حسن روح الامین و محمدعلی نادری در بامِ کربلای معلی کارمندان خراسان رضوی در روز کارمند رایگان سینما بروند + اسامی سینماها «اسپاسم» به جشنواره بین‌المللی فیلم زنان می‌رود تعطیلی سینما‌ها به مناسبت اربعین حسینی ۱۴۰۳ قرقیزستان و اروگوئه در راه اسکار ۲۰۲۵ آغاز اجرای نمایش «آدمکش» در «شمایل» مشهد + زمان نماهنگ «تنگه دلم» منتشر شد+ فیلم «سه کیلومتر تا پایان جهان» برنده جشنواره فیلم سارایوو شد تغییر چهره حیرت‌انگیز الهه رضایی، مجری قدیمی تلویزیون، بعد از ۴۳ سال + عکس سریال «غربت» و «جوکر ۲» بدون مجوز منتشر شدند توضیحات سمانه نائینی درباره آخرین وضعیت سلامت محمدعلی بهمنی (۱ شهریور ۱۴۰۳) برنامه «گل یا پوچ» یک‌شنبه پخش نخواهد شد + زمان و علت اکران فیلم سینمایی «سرآغاز» در گروه سینمایی هنر و تجربه
سرخط خبرها

انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین

  • کد خبر: ۱۷۶۴۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
انتقادات کم سابقه از جشنواره برلین
۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره فیلم برلین به دلیل حذف بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» از دوره آتی این رویداد سینمایی با انتقادات کم‌سابقه‌ای رو به رو شده است.

 ۱۶۰ عضو انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از جشنواره فیلم برلین به دلیل تصمیم خود مبنی بر توقف بخش جنبی «چشم‌انداز سینمای آلمان» انتقاد کردند، بخشی که به نمایش آثار استعدادهای نوپای فیلمسازان جوان آلمانی می‌پرداخت.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان که اعضای آن شامل موزه فیلم آلمان در فرانکفورت، انجمن فیلم کلن، سینماتک لایپزیگ و ... می‌شوذ با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به تصمیم جشنواره برلین نوشت: «حذف این بخش نه تنها یک سیگنال کشنده برای صحنه بین المللی فیلم، بلکه به ویژه برای فیلمسازان داخلی و آینده خواهد بود».

این انجمن استدلال برلیناله را مبنی بر اینکه این اقدام در آینده باعث می‌شود فیلم‌های آلمانی در بخش‌های دیگر جشنواره قابل دسترس باشد و در نتیجه بُعد بین‌المللی آن‌هاا فزایش می‌یابد را «غیرقابل درک» توصیف کرد و عوان کرد: «فیلم‌های فیلمسازان جدید آلمانی به جایگاه برجسته‌شان فراتر از فیلم‌های بزرگ و پرهزینه و به بخشی مستقل خود برای دریافت بازخوردها، بحث‌ و گفتگو درباره آثار و فرصت هایی برای تبادل بین فیلمسازان و تماشاگران نیاز دارد.

انجمن سینماهای شهری و فرهنگی آلمان از سال ۱۹۸۶ و بواسطه حمایت مالی خود از جایزه فیلم کالیگاری که به یک فیلم در بخش فروم اهدا می شود، با برلیناله در ارتباط بوده است.

بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان» طی بیش از دو دهه فعالیت، میزبان نمایش نخستین آثار فیلمسازانی چون «یوهانس نابر»، «آن زورا بچارد»، «سونیا هایس» و «دیتریش بروگمان» بوده است.

هفتاد و چهارمین جشنواره برلین از تاریخ ۱۵ تا ۲۵ فوریه ۲۰۲۴ (۲۶ بهمن تا ۶ اسفند) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->